2013 Legjobb single player játéka - Egyedül az igazi

Mike • 2014-01-15 11:06:21 • Rovat: Egyéb


Bár manapság szinte elképzelhetetlen, hogy a játékok ne a multiról szóljanak, így is akad pár furcsa jövevény, aki inkább az egyjátékos élményekre helyezi a hangsúlyt. A nagy tömegből kiválogattuk azt a hatot, aki végül megküzdhet a végső címért, úgyhogy ne is húzzuk tovább az időt, kezdődjék a játék!



2013 Legjobb single player játéka - Egyedül az igazi (HD)



A Metro: Last Light igazi kellemes meglepetés volt tavaly, hiszen a srácok bár sok bug-gal küzdöttek, így is egy majdnem tökéletes játékot tettek le az asztalra. Ez igaz az újraindított Tomb Raider-re is, aminek hála Lara kisasszonyt egy teljesen új oldaláról is megismerhettük. Szintén az állunkat kerestük a The Last of Us, az Assassin's Creed IV: Black Flag, valamint a BioShock Infinite után, de a Rockstar legújabb sikeréről, a Grand Theft Auto V-ről sem szabad megfeledkezni, ami szinte minden díjat besöpört. Vajon a miénket is behúzza?


Be bizony, méghozzá ellentmondást nem tűrően. A Grand Theft Auto V igazi élménybomba lett, ami leginkább annak köszönheti a győzelmét, hogy azt csinálhatunk benne, amit csak akarunk, ráadásul a játék végigjátszása után sem hagy minket nyugodni. 3 főszereplő, megannyi lehetőség és egy hatalmas térkép: ez kérem a tökéletes szórakozás.

A 2013-as esztendő legjobb single player játéka a GameTeVe stábja szerint a Grand Theft Auto V.






Címkék:  2013, Legjobb single player játéka, Metro: Last Light, Assassin's Creed IV: Black Flag, The Last of Us, Bioshock Infinite, Grand Theft Auto V, Tomb Raider


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>